De ce sa cumperi miere reala de la producator local?

Dacă cumperi miere de la marii comercianți sau supermarketuri, există o șansă mare să fie puternic procesată și diluată cu alte ingrediente, cum ar fi siropul de porumb bogat în fructoză.

Dar dacă vrei să experimentezi gustul autentic și beneficiile pentru sănătate ale mierii reale și neprelucrate, nu există un loc mai potrivit decât să te adresezi apicultorului local.

La Albinuța cu Miere, suntem pasionați de producerea mierii de înaltă calitate, 100% pură și nefiltrată.

Mierea noastră provine din stupi locali și este extrasă folosind metode tradiționale, asigurândune că primești cea mai autentică variantă.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să cumperi miere de la noi:

♥ Nu încălzim sau pasteurizăm mierea noastră, ceea ce înseamnă că își păstrează toate enzimele, vitaminele și mineralele naturale. Acest lucru face ca mierea noastră să fie o adiție excelentă la dieta ta și o modalitate naturală de a-ți întări sistemul imunitar.

♥ Miere reală de vânzare, nu amestecăm mierea noastră cu alți îndulcitori sau aditivi. Când cumperi de la noi, poți fi sigur că primești miere reală direct de la stup.

♥ Miere locală de vânzare, achiziționând miere de la producator, sprijini comunitatea ta și contribui la menținerea populațiilor locale de albine. În plus, mierea noastră este obținută din nectarul florilor locale, ceea ce-i conferă un gust unic și delicios

♥ Miere pură de vânzare, mierea noastră nu este niciodată diluată cu sirop de porumb sau alte umpluturi, așa că poți fi sigur că primești un produs de înaltă calitate, lipsit de orice ingrediente artificiale.