Pâine cu banane si miere de albine

paine cu banana si miere de albine

Pentru 12 portii

Ingrediente

125 ml de miere
75 ml unt sau margarină, moale
5 ml extract de vanilie
2 ouă
180 ml faina integrala de grau
125 ml faina integrala
125 ml de ovaz
1 lingurita pulbere de copt
1 lingurita nucsoara (optional)
Un varf de sare
1 ceasca de banane facute piure
½ ceasca de nuci tocate

Mod de preparare: paine cu banane si miere de albine

1.Puneti mierea si untul intr-un bol si amestecati pana devine pufos

2.Adaugati extractul de vanilie.

3.Ouale se adauga pe rand, amestecand bine dupa fiecare.

4.Adaugati ingredientele uscate, combinand alternativ cu bananele piure amestecand bine.

5.Se toarna amestecul intr-o tava. Coaceti la 160 ° C timp de 50 – 55 de minute sau pana cand scobitoarea de lemn introdusa aproape de centrul painii va iesi curata.
Se raceste complet inainte de feliere.
Bucurati-va!

Mierea este sigura si sanatoas pentru adulti si copii, dar nu trebuie intrebuitata sugarilor mai mici de un an

Contacts

+40 723 014 279
Dragoș Vodă 33 România - Bîrlad, 731164
info@albinutacumiere.ro

Follow Us