Multi romani au decis sa faca pasul cel mare sa paraseasca tara “ca sa castige bani multi si repede” sau [din cauza] “ca nu avem spitale si autostrazi” sau “ca sa-si construiasca vile cu etaj”, s-a scris in presa din Romania. In general, romanii intrebati au dat raspunsuri generice ca cele de inainte, si nu au explicat pe indelete fenomenul sau motivul care i-a determinat sa plece.

Una dintre locatiile lor preferate este, sau mai corect spus, a fost -prescurtat- UK, sau United Kingdom, unde gasim aproximativ 350 de mii de romani rezidenti, conform Statista, desi se speculeaza ca numarul real ar trece de 1 milion.

Cu un numar atat de impresionant de rezidenti romani, bineinteles ca avem in egala masura un numar mare de magazine de profil, in Londra, in capitala, aproape la tot pasul, dar cum iesi din Londra, se schimba treaba si devine aproape imposibil sa te aprovizionezi, sa mananci ca acasa.

Am gasit un numar de magazine romanesti care au o prezenta online si care si livreaza dar ne-a atras atentia in mod deosebit MyFooDen care se promoveaza ca un supermarket online care are produse romanesti in UK si livreaza la domiciliu in UK. Ai spune ca sunt si altii si probabil ai avea dreptate dar altii care vand produse romanesti nu vand si altceva.

Ei bine, MyFooDen iti ofera o gama larga de produse din Romania, Polonia, Lituania, Latvia, Bulgaria, Italia si alte zone ceea ce nu te limiteaza in a cumpara exclusiv doar produse romanesti sau doar salam de sibiu. Poti cumpara caviar, produse din panificatie, smantana poloneza, masline din Spania, paste din Italia, apa locala si lista continua; un adevarat supermarket online care are si produse romanesti de la care iti poti face o mare parte din cumparaturile saptamanale.

Daca vrei sa ai acces la o gama variata de produse Europene si din Est, MyFooDen.com este solutia ideala. Livrarea se face de pe o zi pe alta iar produsele ce necesita refrigerare sunt ambalate intr-un pachet captusit cu lana naturala iar inauntru, pe langa produse, se afla cateva pachete inghetate cu gel care mentin temperatura sub 5 grade Celsius pentru cel putin 48 de ore pe parcursul verii.

Nu livreaza produse congelate dar avem asteptari mari atunci cand vor lansa acest serviciu.

Vei gasi multe produse la preturi avantajoase iar la comenzi de peste £50 vei beneficia de livrare gratuita.

Comanda online este foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere, timpul economisit pentru inceput fiind cel mai bun exemplu. Vorbind cu cei de la MyFooDen, am aflat ca in medie o persoana isi face cumparaturile uzuale in aproximativ 2-3 ore, in acest timp incadrand timpul petrecut de acasa pana la magazin (si inapoi), plimbarea printre rafturi cautand produsele dorite si stand la coada la casele de marcat. Pe langa asta, daca avem produse multe, voluminoase si/sau grele, depindem mult de un vehicul pentru a ne deplasa si a transporta cumparaturile, ceea ce ridica costuri aditionale. Este dificil sau aproape imposibil sa cumperi 4 baxuri de apa si sa mergi cu autobuzul pana acasa.

Timpul este pretios si tindem sa profitam de orice ocazie de a il economisi pentru a face lucruri care conteaza cu adevarat pentru noi.

Si bineinteles ca veti gasi pe site-ul lor si miere. Miere romaneasca si din alte zone, iar in curand si mierea noastra. Puteti spune ca Albinuta cu Miere ajunge si in UK.